PRO Service

Flexible Workforce | Payroll | Advice

Introductie

 

PRO Service is intermediair op het gebied van flexibele arbeid.

In een snel veranderende economie en maatschappij speelt flexibele arbeid een belangrijke rol en is de behoefte aan eenvoudige werving en selectie groot. PRO Service voorziet in die behoefte door het aanbieden van een platvorm om op eenvoudige wijze personeel te werven. Vraag en aanbod tussen opdrachtgever en werknemer wordt door middel van het unieke MyPBS automatisch tot elkaar gebracht. De administratieve afhandeling vindt volledig automatisch plaats zodat de opdrachtgever zich bezig kan houden met hetgeen waar hij of zij goed in is.

Door een verregaande automatisering van de werkprocessen en ons streven de overheadkosten zo laag mogelijk te houden, garanderen wij u de scherpste tarieven. Daarnaast krijgt u bij PRO Service de nodige persoonlijke aandacht.

 

Payrolling

Met payrolling worden de juridische aspecten rondom het werkgeverschap uitbesteed. Kenmerkend daarbij is dat uw medewerkers niet op uw loonlijst staan maar op die van PRO Service. U houdt echter de volledige regie rond de werving & selectie en begeleiding van uw medewerkers in eigen hand.  U besteedt hiermee alle administratieve verplichtingen en financiële risico’s uit die gepaard gaan met het werkgeverschap.

 

MyPBS

PRO Service faciliteert met het platvorm MyPBS in de mogelijkheid om uw medewerkers gericht te zoeken en te werven. Tevens beschikt u over een eigen pool van door u geselecteerde medewerkers die u naar eigen inzicht kunt inzetten en plannen.

 

 

Payroll

 

Payroll

Een van de diensten naast het platvorm MyPBS is payrolling. PRO service heeft zich ten doel gesteld om de kosten van het in dienst nemen van personeel tot een minimum te beperken en berekent daarom de laagste prijs voor een kwalitatieve hoogstaande dienst.

Payrolling draagt bij aan groei.
Payrolling bij PRO Service is een keuze voor ondernemerschap. We snappen namelijk heel goed dat u meer flexibiliteit wilt en daarnaast ook de touwtjes in handen wilt houden. Dat kan door te gaan payrollen. Want wij nemen dan het juridische werkgeverschap van uw personeel uit handen terwijl u de controle houdt over uw medewerkers en uw bedrijf. Zo houdt u de focus precies op dat wat u moet doen: ondernemen.
Met onze payroll service beperkt u uw werkgeversrisico’s. Daarnaast kunt u met de flexibiliteit van de diverse contractvormen uw personeelsbestand mee laten bewegen met wat de markt vraagt. Zo anticipeert u dus sneller op wat nodig is om uw bedrijf op koers te houden.

Ook voor uw werknemers zijn de voordelen helder. Tijdige en correcte betaling van het salaris, een altijd actuele cao en een gegarandeerde pensioenopbouw zijn zekerheden als zij bij PRO Service op de loonlijst staan.

De voordelen op een rijtje:

  • Flexibiliteit in arbeidscontracten;
  • Calculeerbaar kostenpatroon;
  • Beperking van werkgeversrisico’s;
  • Minder administratieve taken;
  • Zekerheid voor werknemers;
  • Loon en bijbehorende kosten op één overzichtelijke factuur

MyPBS

 

MyPBS

MyPBS is het platvorm voor werkgevers en werknemers.

PRO service heeft zich tot doel gesteld om door middel van MyPBS de werving van medewerkers sterk te vereenvoudigen en te versnellen. MyPBS is de eerste stap naar beschikbaar personeel waarmee u in een kort tijdsbestek direct kunt beschikken over de juiste medewerkers. De administratieve zaken rondom het in dienst nemen van een medewerker wordt geheel automatisch afgehandeld. De ondernemer kan zich meer bezig houden met zaken waar hij of zij goed in is.

MyPBS draagt bij aan meer efficiëntie en is het mogelijk om met weinig handelingen medewerkers te werven die volledig en eenduidig voldoen aan de door de werkgever gestelde selectiecriteria.

Het platvorm voorziet in:

  • 100% betrouwbare resultaten;
  • Een eigen pool van medewerkers waaruit gezocht kan worden;
  • Volledig geautomatiseerde afhandeling van zoeken en uitnodigen van geschikte medewerkers;
  • Bezettingsplanning van uw eigen en toekomstige medewerkers;
  • Optionele mogelijkheid om medewerkers middels payrolling in dienst te nemen;
  • De complete administratieve afhandeling van contracten en urenregistratie:
  • Het uitzetten van werkzaamheden en projecten waarop kandidaten kunnen solliciteren;

 

Overtuig uzelf en neem een kijkje in MyPBS!

Contactformulier

Contact

+31 (0)76 5440303

Bleekweide 3
4874 MJ Etten-Leur
Nederland

Info@proservice.nl